ELKO anunta XProtect Hospital Assist de la Milestone Systems

98 vizualizari
XProtect
Distribuie pe

Se estimeaza ca pana in 2030 va exista o lipsa de 15 milioane de profesionisti din domeniul sanatatii in intreaga lume. Pentru a suplini lipsa de personal specializat, Milestone Systems lanseaza XProtect Hospital Assist, tehnologia video care permite personalului medical sa observe remote pacientii si sa reactioneze rapid la incidente.

Bucuresti, 15 iunie 2023 – ELKO Romania, membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta lansarea celei mai noi tehnologii de monitorizare la distanta a pacientilor, care isi propune sa asiste personalul medical si sa imbunatateasca ingrijirea generala a pacientilor. Tehnologia video bazata pe date dezvoltata de Milestone Systems poate ajuta spitalele sa faca fata crizei de personal, oferind in acelasi timp ingrijire de inalta calitate.
Recent lansata, XProtect® Hospital Assist este o solutie video care permite personalului medical sa observe in mod remote mai multi pacienti simultan si sa reactioneze rapid la incidente, simplificand povara unor sarcini obisnuite. 
Rahul Yadav, directorul de tehnologie al Milestone Systems, a declarat: "Cu ajutorul lui XProtect Hospital Assist, spitalele pot imbunatati ingrijirea pacientilor, oferind un nivel suplimentar de suport personalului medical. Prin prezenta unui set suplimentar de ”ochi si urechi” in camerele pacientilor, solutia noastra permite o reactie rapida la incidente, asigurand calitate sporita a ingrijirii pacientilor. Si prin abordarea deficitului critic de personal si optimizarea eficientei, XProtect Hospital Assist deschide calea la nivel mondial catre un mediu de ingrijire in spitale mai bun, mai sigur si mai conectat.
Suntem incantati sa anuntam aceasta solutie inovatoare, conceputa pentru a imbunatati ingrijirea pacientilor si a consolida rolul vital al profesionistilor din domeniul sanatatii.”

Ingrijire non-stop 

Construit pe baza solutiei recunoscute XProtect - software-ul de video management pe platforma deschisa al Milestone - XProtect Hospital Assist este conceput pentru unitatile medicale care trateaza pacientii care au nevoie de urmarire non-stop sau care sunt in situatii speciale, cum ar fi cei din sectiile de terapie intensiva si de reabilitare.
Personalul medical poate folosi XProtect Hospital Assist pentru a observa simultan mai multi pacienti in stare critica si pentru a comunica cu ei. Acest lucru reduce vizitele inutile ale personalului si optimizeaza utilizarea resurselor de personal. Pentru a asigura confidentialitatea pacientilor, tehnologia este dotata cu o functie de blurare in timp real a imaginii video.
Alte caracteristici includ detectarea automata a caderilor. Se poate activa o functie care alerteaza personalul medical atunci cand un pacient cade, reducand semnificativ timpul de reactie. Anual, numai in Statele Unite, au loc pana la un milion de caderi ale pacientilor in spitale, rezultand aproximativ 250.000 de leziuni si pana la 11.000 de decese*.
Despre XProtect Hospital Assist 
Conceput exclusiv pentru unitatile spitalicesti care ofera ingrijire pacientilor care au nevoie de observatie non-stop sau in situatii speciale, XProtect Hospital Assist este o solutie dedicata de monitorizare la distanta a pacientilor, care permite spitalului sa isi sporeasca eficienta personalului, sa reactioneze rapid la incidente si sa ofere ingrijire de inalta calitate pacientilor. Prin posibilitatea de a observa, detecta si reactiona rapid la situatii, XProtect Hospital Assist este o extensie a produsului care completeaza solutia clasica de securitate, contribuind la imbunatatirea eficientei personalului, optimizarea ingrijirii si rezultatelor pacientilor si la crearea unui mediu spitalicesc mai sigur si mai eficient.
Specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a afla mai multe informatii despre solutiile de monitorizare video si gestionare a informatiilor video din portofoliu.
Nota editorului
*Datele statistice provin de la Clinics in Geriatric Medicine journal

Despre Milestone Systems
Milestone Systems este un furnizor de varf al software-ului de management video pe platforma deschisa; o tehnologie care ajuta lumea sa inteleaga cum sa asigure siguranta, sa protejeze activele si sa creasca eficienta in afaceri. Milestone faciliteaza o comunitate cu platforma deschisa care stimuleaza colaborarea si inovatia in dezvoltarea si utilizarea tehnologiei video de retea, oferind solutii fiabile si scalabile, demonstrate in peste 500.000 de instalatii la nivel mondial. Fondata in 1998, Milestone este o companie independenta in cadrul grupului Canon. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.milestonesys.com

Despre ELKO Group si ELKO Romania
ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand peste 350 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 13 tari din Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2022 s-a ridicat la 1.516 miliarde USD (1.427 miliarde EUR), cu o rata de profitabilitate bruta de 9.4%.
ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video