Instalatii de gaz cu StabiCAD 8

149 vizualizari
StabiCAD 8
Distribuie pe

Modulul de gaz din cadrul aplicatiei StabiCAD este in continua dezvoltare. Ca urmare a reactiilor pozitive ale utilizatorilor nostri, am continuat extinderea aplicatiei cu noi functionalitati. Este vorba despre implementarea unor optiuni extinse de configurare si adaugarea unor unelte de desenare noi. Astfel, utilizatorii StabiCAD pot configura in cel mai mic detaliul algoritmul de calculatie si totodata au la indemana instrumente de desenare care indeplinesc toate cerintele din domeniu. Acestea usureaza si mai mult realizarea proiectelor de gaz conform celor mai recente norme. De fapt, StabiCAD este la momentul actual singura aplicatie software de pe piata care a implementat cele mai recente norme si regulamente cu privire la proiectarea instalatiilor de gaz. 
Mai mult, StabiCAD reprezinta o solutie unitara privind realizare completa a instalatiilor in cazul reabilitarii termice a locuintelor oferind inginerilor proiectanti posibilitatea realizarii unor proiecte exacte intr-un timp mult mai scurt.
la cele mentionate mai sus, toamna vine cu o noua serie de seminarii de prezentare sustinute de Stabiplan. Acestea se vor desfasura in principalele orase ale tarii si vor cuprinde informatii relevante cu privire la noutatile aplicatiei StabiCAD. 



 

Abonati-va la buletinele informative ale Stabiplan pentru a fi la curent cu datele si locurile unde vor avea loc prezentarile. 
Pentru mai multe detalii vizitati www.stabiplan.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video