Noile sisteme de detectare și alarmare la incendiu de la Honeywell îmbunătățesc siguranța utilizatorilor clădirii

96 vizualizari
Morley-IAS Max
Distribuie pe
  • Honeywell Morley-IAS Max este o centrală de alarmare la incendiu compactă, puternică, performantă și inteligentă, cu funcții ușor de utilizat.
  • Instalare, punere în funcțiune și utilizare rapidă și simplă.

Honeywell anunță azi, 12 aprilie 2023, lansarea Morley-IAS Max, noua gamă de centrale de detectare și alarmare la incendiu, pentru îmbunătățirea siguranței clădirilor și ocupanților, ușor de instalat, pus în funcțiune și utilizat. Gama Morley-IAS este adecvată și pentru utilizatori entry-level, oferind funcții impresionante pentru instalatori și beneficiari finali. Morley-IAS cuprinde și o linie de centrale de alarmare la incendiu, economice și performante, conforme cu standardele în vigoare, ideale pentru majoritatea clădirilor mici și medii, cu soluții pentru probleme de la simple la complexe, disponibile în multe aplicații.     

Pe de altă parte, gama de centrale de alarmare la incendiu inteligente, compacte și performante, oferă instalatorilor și utilizatorilor finali funcții tehnice avansate, fiind, de asemenea, ușor de instalat, pus în funcțiune și întreținut.

Fiecare centrală este dotată cu ecrane tactile performante, cu interfețe de utilizator extrem de intuitive și ergonomice. Ecranul tactil, integral color, facilitează identificarea rapidă a tipului de eveniment produs, prin utilizarea unui cod de culori și simboluri grafice pentru fiecare categorie de evenimente.

Gama Morley-IAS oferă o soluție ușor de instalat, pus în funcțiune și operat. Centralele sunt dotate cu funcții care economisesc timp, facilitând instalarea, fără a compromite siguranța, și au funcții ca protocol Morley-IAS Advanced, pentru echipamentele de câmp Agile wireless și cu fir. Morley-IAS este ideal pentru diverse domenii de activitate, clădiri comerciale mici, birouri, magazine de vânzare cu amănuntul sau spații rezidențiale.

Gama performantă Morley-IAS vine cu tehnologii de ultimă generație, ca porturile de comunicație serială, relee și rețea CAN, pentru a reduce complexitatea tipică procesului de comandă și instalare. Panourile oferă multe opțiuni de instalare, dincolo de montarea standard pe perete sau montarea încastrată, fiind adecvate pentru multe tipuri de clădiri comerciale de dimensiuni medii și mari, spații pentru educație, sănătate, rezidențial, logistică sau hoteluri.

„Honeywell Morley-IAS Max contribuie la crearea unui spațiu mai sigur pentru utilizatorii clădirilor, permițând proprietarilor de imobile să respecte normele de siguranță”, a declarat Lionel Caillat, director general, vicepreședinte Departamentul Securitate la Incendiu, Honeywell Europe.

„Produsele sunt proiectate să elimine operațiuni consumatoare de timp, dificultăți în instalare sau nevoia de a adăuga componente suplimentare. Comunică clar și fără ambiguități, gestionând eficient strategii complexe pentru evacuarea clădirilor în caz de urgență”.

Gama de centrale de alarmare și control la incendiu Morley-IAS este testată și certificată în conformitate cu standardele EN 54-2, EN 54-4 și EN54-13. Mai multe detalii despre acest produs aici.

Noile sisteme de detectare și alarmare la incendiu de la Honeywell îmbunătățesc siguranța utilizatorilor clădirii

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video