Altecovent, aici găsești pompe de căldură care te ajută să ai parte de confortul termic dorit

189 vizualizari
Altecovent, aici găsești pompe de căldură care te ajută să ai parte de confortul termic dorit
Distribuie pe

Toamna și iarna sunt sezoanele în care vremea rece își face simțită apariția, în care trebuie să luăm măsuri corecte pentru ca temperaturile extreme să nu ne surprindă. Astfel că în această perioadă se întâmplă să fie tot mai multe solicitări pentru sistemele de încălzire. Pe lângă sistemele clasice deja cunoscute, centralele termice, caloriferele electrice, unde e cazul și radiatoarele, majoritatea oamenilor apelează la pompe de căldură. Dacă nu ai idee cum funcționează acestea, atunci poate ar fi bine să citești acest articol și să vezi exact care este principiul după care funcționează un astfel de sistem.

Altecovent este unul dintre furnizorii cunoscuți pe piață de la care poți cumpăra astfel de produse. Aici gasesti pompe de caldura diverse modele, cu funcții care mai de care mai smart de care tu și familia ta veți putea să profitați la maxim. Poți să ai o încredere totală investind în astfel de sisteme, vei avea oportunitatea să le folosești mult timp de acum încolo. 

Ce avantaje aduc cu ele aceste pompe de căldură? 

Avantajele unui astfel de sistem sunt nelipsite așa că trebuie să le știi pe toate. Se vorbește despre economiile de energie. Acestea reduc costurile cu încălzirea și răcirea cu până la 50% în comparație cu sistemele de încălzire și răcire tradiționale. Pe această listă se adaugă și confortul termic îmbunătățit. Pompele de căldură furnizează atât căldură, cât și răcire uniformă constantă, ceea ce le face ca locuința să fie confortabilă în orice moment al anului.  

Durabilitatea este și pe lista acelor factori ce nu trebuie trecuți cu vederea. Vorbim despre rezistența acestor pompe de căldură. Au o viață mai lungă decât sistemele de încălzire tradiționale ceea ce le face o alegere deosebită. 

Pompele includ filtre necesare curățării aerului din interiorul casei, acestea reduc nivelurile de poluare și particule în suspensie, îmbunătățind calitatea aerului din locuință. Sunt utilizate în diverse locuri, printre acestea regăsindu-se locuințele, clădirile comerciale și poate instituțiile publice. Ele mai pot fi folosite și pentru încălzirea apei menajere și a piscinei. 

Deși s-ar putea să ți se pară că sunt niște sisteme scumpe, niște dispozitive care îți vor solicita bugetul, trebuie să ții cont că în timp îți vei recupera o astfel de investiție. Economiile la facturi vor fi pe placul tău atunci când vor indica că ai de plătit mai puțin decât în lunile anterioare. 

Cum funcționează aceste pompe de căldură?

Pompele de căldură aer apă sunt niște dispozitive care utilizează aerul ca sursa principală de căldură pentru a încălzi apa sau pentru a oferi încălzire centrală într-o clădire. Ele sunt o opțiune populară pentru încălzirea și răcirea locuințelor deoarece sunt eficiente din punct de vedere energetic și contribuie semnificativ la reducerea costurilor de încălzire sau răcire.

Pompa de căldură extrage căldura din aerul exterior chiar și în zilele reci și o transferă într-un lichid refrigerant. Un ventilator de aer este folosit pentru a aspira aerul de afară, făcându-l să circule prin unitatea exterioară a pompei de căldură. Lichidul refrigerant este comprimat în unitatea exterioară a pompei de căldură. Pe urmă, procesul de compresie a lichidului îl face pe acesta să devină cald.

Acel lichid cald este trecut printr-un schimbător de căldură sau o bobină din interiorul casei. Un astfel de schimbător de căldură este conectat la sistemul de încălzire centrală sau la un rezervor de apă caldă. În tot acest timp, căldura este transferată din lichidul refrigerant la apa din sistem.

Apa încălzită este apoi distribuită prin intermediul sistemului de încălzire centrală, cum ar fi radiatoare sau podea radiantă pentru a încălzi spațiul interior. Acum că ai aflat mai pe larg despre cum funcționează un astfel de sistem ce spui să-i dai o șansă și să nu investești într-o pompă de căldură care îți aduce mai mult decât căldura în locuință?!

Avantajul financiar pe care toată lumea pare că-l trece cu vederea

În momentul în care te vei decide să vinzi sau să închiriezi spațiul cu pricina, vei avea un dublu avantaj, asta dacă ai în dotare pompa de căldură. Vei obține un avantaj major de care poți profita la maxim. Oportunitatea de a mări suma de bani pe care o poți lua dacă deții un astfel de sistem este una pe care nu trebuie să o lași să îți scape. 

Tot mai mulți oameni caută fel și fel de oportunități imobiliare în care pot investi sume de bani de care mai apoi pot profita la maxim. Dacă ești și tu o astfel de persoană, atunci nu trebuie să ratezi o astfel de ocazie. Cumperi, folosești și ulterior vei putea să investești mai departe pentru a avea parte de câștiguri pe măsură. 

Un sistem modern nu lasă de dorit niciodată, așa că de ce să nu prinzi curaj și să nu investești într-o pompă de căldură care vine la pachet cu multe beneficii de care tu și familia ta puteți profita. De la Altecovent poți cumpăra un astfel de sistem practic și util pe care nu trebuie să îl treci cu vederea dacă vrei să ai parte de comoditate pe toată perioada sezonului rece. 

Contează pe Altecovent - o echipă care te ajută! 

Pe site-ul oficial Altecovent găsești mai multe detalii și informații legate de aceste sisteme. Ai posibilitate să afli mai pe larg despre cum funcționează, să vezi fotografii cu acestea și să le afli prețul de pornire. Echipa specializată te va ajuta să îți pui la punct acest sistem și să profiți la maxim de această pompă de căldură. Un sistem modern este tot ce ai nevoie pentru a-ți asigura o temperatură potrivită, indiferent de vremea de afară.  

Contează pe Altecovent și gama extinsă de produse care te ajută să îți echipați casa așa cum dorești. Dacă ai nevoie de consiliere gratuită, echipa din cadrul Altecovent are grijă ca tu să primești toate detaliile necesare pentru a putea lua o decizie de cumpărare cât se poate de corectă. Un furnizor pe măsură pentru un client la fel!

Contact:

0753 967 762
info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro
Nr. 836, Corund, Jud. Harghita

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video