Plasmaserv aduce împreună OAMENII, METALUL ȘI TEHNOLOGIA și devine Plasmaserv Metal Connection

43 vizualizari
Plasmaserv Metal Connection
Distribuie pe

Plasmaserv, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de echipamente și soluții complete pentru sudare și debitare, cu experiență de aproape 20 de ani pe piața din România, devine Plasmaserv Metal Connection și are o nouă identitate vizuală, în urma unui amplu proces de construcție a strategiei de brand și, respectiv, a strategiei de marketing realizate de Brandocracy, platforma care de mai bine de șase ani ajută companii românești și internaționale în procese complexe de branding și repoziționare. Plasmaserv Metal Connection aduce împreună Oamenii, Metalul și Tehnologia oferind soluții pentru a crește performanța specialiștilor în sudare și debitare, din respect pentru oameni, afaceri și mediul înconjurător.

Pentru compania fondată la Târgu Mureș de inginerii Csongor Andras Csegedi și Tiberiu Vladimir  Vărzar, procesul de rebranding integrează noi atribute ale strategiei de business care vizează o creștere cu 30% a veniturilor doar în 2023, până la 6,5 milioane de euro. Plasmaserv  a demarat în 2022 procesul de repoziționare, redefinindu-și obiectivele de dezvoltare, ca bază a creșterii planificate pentru următorii ani.

„Folosind măiestria, asemenea unui chirurg, Brandocracy ne-a analizat afacerea, iar apoi, împletind cunoștințele și experiența în domeniul brandingului și marketingului strategic cu metode rafinate de business, ne-au ajutat să devenim mai performanți. Am construit o relație de încredere și respect reciproc, așa cum ne dorim, cu toții, în business. După primul an de colaborare, am hotărât să continuăm parteneriatul și credem că aceasta este cea mai evidentă formă de apreciere a calității serviciilor prestate de Brandocracy”, a declarat Tiberiu Vladimir Vărzar, director general Plasmaserv Metal Connection.

Strategia de marketing a plecat de la realitatea macroeconomică, de la contextul intern și internațional, dar și de la previziunile care iau în calcul dezvoltarea pieței de profil, și, implicit, o creștere a cererii de produse noi, cât mai performante, acompaniate de suportul profesionist al specialiștilor care se regăsesc în echipa furnizorului de echipamente și tehnologii de sudură&debitare. Pornind de la specificul industriei, specialiștii Brandocracy au identificat menirea, valorile și ADN-ul brandului, în baza cărora au stabilit poziționarea de piață. 

”Credem în puterea echipei și în lucrurile bine făcute, în parteneriate construite în timp. Seriozitate, profesionalism și consecvență – așa am construit relația cu partenerii, clienții și furnizorii. Împreună, conectați în permanență la noutățile de pe piața internațională, simplificăm munca profesioniștilor în sudare și debitare și transformăm provocările și viziunile lor în soluții adaptate pieței românești. Pentru că noi asta facem: aducem împreună OAMENII, METALUL și TEHNOLOGIA. Oferim soluții pentru a maximiza oportunitățile, a crește performanța și a adăuga valoare fiecărei companii, fiecărei echipe și fiecăruia dintre noi – sunt doar câteva dintre elementele de bază ale noii strategii Plasmaserv Metal Connection”, a explicat Csongor Andras Csegedi , cofondator Plasmaserv Metal Connection.

Consecvență, continuitate, protecție și siguranță sunt tot atâtea atribute ale brandului Plasmaserv identificate de experții Brandocracy pe parcursul procesului de repoziționare și sunt elementele care au contribuit la crearea noului logo – pasărea Phoenix. Asemenea păsării Phoenix care renaște, Plasmaserv se reinventează și devine Plasmaserv Metal Connection, compania în care metalul conectează oamenii cu tehnologia. Roșul de foc al energiei alături de culoarea gri a metalului imprimă direcția viitoare a brandului. Plasmaserv Metal Connection furnizează soluții cu înaltă tehnologie inclusă pentru a crește randamente, pentru a oferi calitate, confort și siguranță în procesul de prelucrare a metalului.

Prin poziționarea de marketing, Plasmaserv Metal Connection devine o companie care își reafirmă complexitatea serviciilor și soluțiilor printr-o ofertă extrem de bogată rezultat al parteneriatelor solide cu branduri prestigioase, de renume mondial. Prin expertiza acumulată, compania se adaptează la cerințele primite și integrează cele mai potrivite soluții tehnologice de sudare și debitare, îmbinând tradiția în cercetare a furnizorilor ce permit accesul la cele mai noi tehnologii, cu experiența specialiștilor.

„Într-o perioadă în care multe firme privesc acest proces ca pe o cheltuială, Plasmaserv a avut viziunea să înțeleagă că procesul de construcție de brand și strategia de marketing înseamnă o investiție pentru dezvoltare și contribuie la creșterea business-ului, chiar și atunci când este vorba de o piață extrem de specializată, cum este cea a echipamentelor pentru sudare și debitare”, a declarat Anca Rarău, Brand & marketing strategist, fondatorul Brandocracy

Echipa de proiect, din partea Brandocracy, a fost reprezentată de Oltea Belciuganu – Chartered Marketer,  Cristina Tudose -  Marketing Strategist, Alexandru Ion – Senior Designer, Anca Rarău – Brand & marketing strategist, iar din partea Plasmaserv Metal Connection de Tiberiu Vladimir Vărzar, Co-fondator și Director general, Csongor Andras Csegedi, Co-fondator și Director tehnic, Horațiu Chirteș, Director Operațiuni și Dezvoltare și Adrian Pasca, Director Vânzări.

Plasmaserv Metal Connection, furnizor de echipamente și soluții complete pentru sudare și debitare, folosite în industrii strategice, precum șantiere navale,  construcții civile și industriale, construcții de mașini, confecții metalice, agricultură sau energie, a estimat pentru anul în curs o creștere cu 30% a afacerilor, până la 6,5 milioane de euro, ca urmare a regândirii strategiei de business și a creșterii cererii pe piața internă.

Produsele și serviciile oferite de Plasmaserv includ aparate de tăiere cu plasmă, aparate de sudură MIG-MAG, WIG-TIG, MMA cu electrod, soluții software și automatizări, maşini CNC debitare plasmă, laser, oxigaz, jet de apă, aparate pentru sudare bolțuri, aparate curățare inox sudat, pistolete sudură, consumabile, piese de schimb, accesorii, mese pentru sudură, consumabile pentru tăierea cu plasmă, oxigaz şi laser, precum și materiale de adaos pentru sudură, echipament de protecţie şi lucru pentru sudori. Plasmaserv Metal Connection s-a remarcat în decursul anilor prin expertiza sa în servicii de reparaţii şi service, întreţinere, verificare, mentenanţă periodică şi preventivă, instruire şi training, consultanță tehnică, punere în funcțiune, demonstraţii practice de funcţionare, cât și soluții de finanțare și leasing. Printre clienții companiei se numără VARD Tulcea, VARD Brăila, Damen Galați, Damen Mangalia, Tehnostrade, Maschio Gaspardo, Peikko, RAAL.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video