Este plasa anti-insecte plisse o alegere bună pentru tine?

34 vizualizari
1
Distribuie pe

Plasele anti-insecte, montate în principal la ferestre, dar și la uși ar putea, sunt unele dintre cele mai căutate tipuri de accesorii în perioada sezonului cald. Este de la sine înțeles de ce. Desigur, dacă mergi pe principiul omului gospodar și precaut, care își face iarna car și vara sanie, atunci astfel de plase anti-insecte te vor interesa în orice perioada din an, nu doar vara. 

Totuși, din opțiunile existente, ce alegi? Este plasa insecte plisse o alegere bună pentru tine?

Când și de ce alegem plasele anti-insecte plisse?

Despre plasele tip plisse putem spune că sunt cele de generație modernă, fiind de altfel unele dintre cele mai noi produse din nișa lor. Sunt considerate clasa de vârf, produse premium, iar la acest aspect contribuie, negreșit, eleganța lor și stilul minimalist. Oriunde vom vedea plasa de insecte plisse, vom considera că spațiul în cauză are un aer mai modern și plăcut. 

În plus, astfel de produse sunt fabricate pentru a fi ușor adaptate ușilor și ferestrelor, au deschidere mare și sunt proiectate pentru circulație frecvența. Le găsim disponibile și la PVCmag.ro. Iată ce trebuie să știi despre ele, de asemenea:

  •      Pot avea deschidere verticală sau orizontală, din orice direcție, fie stânga sau de la dreapta. 
  •      Sunt ușor de acționat, fără elemente pretensionate. 
  •      Structura lor aparte și anume cea în formă de evantai, ar putea impune întreținere aparte de alte tipuri de plase antiinsecte. 

Astfel de plase anti-insecte sunt pentru tine, dacă….

  •      Ai un spațiu nu foarte generos sau care nu permite deschiderea unei plase clasice, cu balamale. 
  •      Zona respectivă este intens circulată.
  •      Ai ferestrele foarte mari. 
  •      Îți dorești ceva mai elegant. 
  •      Îți dorești să alegi o plasă anti-insecte care să se diferențieze de cele rezidențiale. Cele tip plisse sunt optime și pentru industria ospitalității.

La ce costuri să te aștepți?

Pentru cei interesați de astfel de achiziții, ar fi bine de spus că pot face acest lucru de la PVCmag.ro. Sunt în oferta plasele plisse, de diferite dimensiuni și culori, cu un canat sau două. Sunt disponibile culori precum alb, maro, argintiu, mahon, printre altele. Cât despre prețuri, acestea variază și depind, evident, de dimensiuni în mod special. Prețurile încep de la 91 de lei metru liniar, fără costul de transport inclus. 

În momentul în care alegem, decidem și comandăm plasa anti-insecte, poate că fără să ne dăm seama, alegem să punem accent pe zona ferestrelor și a ușilor. Este vorba despre confortul creat, fără compromis. Așadar, gândește-te de două ori până comanzi, dacă într-adevăr asta este ceea ce îți dorești. Graba strică treaba, cum de altfel și graba ta de a comanda aceste plase în sezonul rece. Este posibil ca prețul să fie același, nu te alarma că va fi mai mic, dar marele dezavantaj este că s-ar putea să nu fie stoc. Așadar mai bine faci lucrurile la timpul lor. 

Accesează pvcmag.ro și vezi oferta curentă la aceste tipuri de plase. 

Contact: [email protected]

Sursă foto: pvcmag.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video