Invertoarele solare românești nJoy pregătite pentru programul “Casa Verde”

76 vizualizari
invertoare solare nJoy
Distribuie pe

Dai-Tech SA, compania romaneasca producatoare de echipamente si solutii de infrastructura electrica si securitate, a lansat in 2023 sub brandul nJoy invertoarele solare rezidentiale din familiile Astris si Ascet, modele monofazice si trifazice de tip on-grid si respectiv hybrid, cat si modulul de baterii Bastion WF5K bazat pe tehnologie LiFePO4 pentru stocarea eficienta a energiei.

Conform Directivei Parlamentului European si a Consiliului privind promovarea utilizarii energiei din surse regenerabile, este necesar sa se intensifice implementarea instalatiilor solare pe cladiri, acestea reprezentand la nivel european 40% din energia consumata si 36% din emisiile directe si indirecte de gaze cu efect de sera.

invertoare nJoy

Primele game de invertoare solare nJoy livrate contin modele cu puteri cuprinse intre 3KW si 10KW, iar modelele pentru mediul de afaceri comercial cu nevoi de putere mai mare, precum 15KW-25KW, sunt deja in productie cu prognoza de livrare in T2-2023. De asemenea, nJoy planifica lansarea invertoarelor de 50KW si 100KW ce vor fi disponibile pe piata pana la finalul anului 2023.

invertoare nJoy

Invertoarele nJoy au trecut cu brio testele pentru certificarile TUV care garanteaza conformitatea acestora cu cerintele de siguranta si performanta ale pietei de energie regenerabila, devenind totodata o optiune fiabila si de durata pentru programele guvernamentale de tip "Casa Verde".

invertoare nJoy

"Conform datelor furnizate de ANRE, la 1 ianuarie 2023 existau 40.171 de prosumatori inregistrati in Romania. In 2022 tara noastra raporta o productie de energie solara de 2,67% din totalul de energie electrica produsa, in acest context, apare nevoia de crestere a capacitatii de productie a energiei verde. De asemenea, investitiile in stocarea energiei sunt importante pentru a optimiza utilizarea resurselor regenerabile si pentru a spori eficienta sistemelor energetice. Obtinerea certificarii din partea grupului TUV este o realizare importanta pentru noi si prin aceasta sustinem angajamentul nostru privind calitatea si siguranta invertoarelor solare nJoy, demonstrand si faptul ca suntem pregatiti sa formam parteneriate sustenabile cu furnizori importanti de energie la nivel global, si ca pe piata autohtona suntem pe drumul cel bun in confirmarea estimarii noastre ca in 2 ani, brandul nJoy se va regasi in top 3 furnizori de invertoare solare in ceea ce priveste volumele vandute", a declarat Adorian Demeter, fondator si General Manager al Dai-Tech SA.

Reducand costurile si pierderile de energie, invertoarele Astris si Ascet au un design compact, sunt silentioase si potrivite pentru o gama larga de medii ce pot utiliza aplicatii solare precum locuinte, vile, scoli, fabrici mici, ferme comerciale si industriale mici si medii si spitale private.

Primii beneficiari de volum ai invertoarelor solare produse de compania Dai-tech sunt instalatori atat de pe piata autohtona, cat si de pe cea internationala din domeniul panourilor fotovoltaice si solutiilor conexe.

invertoare nJoy

Dai-Tech SA este o companie cu sediul in Timisoara, care promoveaza brandul de echipamente si solutii de infrastructura electrica si securitate nJoy, din 2010. Pana in prezent, Dai-Tech SA a lansat peste 500 de produse nJoy - UPS, baterii, AVR-uri (stabilizatoare de tensiune) si surse de alimentare. Produsele sale se vand in 15 tari: Armenia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Kosovo, Liban, Macedonia de Nord, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Tunisia, Ucraina și Ungaria. Dai-Tech SA este certificata la standarde internaționale pentru managementul calitatii prin ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, emise de TUV Austria, iar produsele sale trec cu brio certificarile de performanta IEC-62040-3, plasand compania intre jucatorii de top pe plan global.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video